A Jobtain Kft. munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó hazai vállalkozás elmúlt 20 éve jól mutatja, hogyan kapcsolódhat össze tökéletesen az empatikus hozzáállás az üzleti világgal. A kezdetben 2 fős cég mára több mint 100 főt foglalkoztató vállalattá duzzadt.

Hamar felismerték, hogy a kétkezi szakmákból mennyi szakember hiányzik, így tudatosan kezdték el a villanyszerelők, targoncások, raktárvezetők, hegesztők, logisztikai munkatársak stb. útját egyengetni. Történetük során 55 ezer embert állítottak munkaviszonyba, sikeresen átvészelték a 2008-as és a koronavírus okozta gazdasági válságot is. Szívügyük az erdélyi magyarok segítése, támogatása és munkához juttatása. Időközben az erdélyiek mellett az ukrán munkavállalók felé is nyitottak. 0-24 órás ügyfélszolgálatukon emberközpontú megközelítés mentén foglalkoznak ügyfeleikkel, ami a Jobtain vélemények alapján is jól látszik.

Egyéni sikertörténetek megvalósítása, illetve a róluk általánosságban elmondható gyorsaság és hatékonyság emelte őket a legsikeresebb mai magyar vállalatok közé.