business central

A világjárvány alatt jelentősen felgyorsult a cégek digitális átalakulásának üteme. Egyre több cégre jellemző, hogy korszerű technológiai eszközökkel átszervezik a működést és kezelik adatvagyonukat.

A Microsoft Business Central platformja ezekre az igényekre ad könnyen kezelhető választ: a mesterséges intelligencia támogatásával a cégek működése egy helyen, vizuálisan megtámogatva, valós időben jelzik, merre érdemes lépni a jelen és a jövő kihívásaiban. A platform hatására végre leáldozóban van a végeláthatatlan Excel táblázatok korszaka. 2020-ban a cégvezetők felismerték, hogy a változás immár elkerülhetetlen, így csak az a kérdés, milyen ütemben kívánják vagy tudják kivenni részüket a változásból.

Közhely de igaz, hogy az idő pénz, így ha a cégek olyan megoldásokra költenek, ami lerövidíti a céges folyamatokat, növeli a hatékonyságot, bőségesen megtérülő befektetés lesz rövid időn belül. Ma már a legkorszerűbb vállalatirányítási eszközök is megfizethetőek az átlagos vállalkozás számára is.