Otthonunk komfortját nagyban meghatározzák a nyílászárók. Egy huzatos, rosszul illeszkedő és esetleg megcsúnyult ablak csak gondot okoz a mindennapokban. A huzat nemcsak hogy zavaró, hanem az energiahatékonyságot is csökkenti, tehát otthonunk értékéből vesz el. Érdemes ilyen helyzetben mielőbb átgondolnunk, hogy lecseréltessük elavult ablakainkat.

Az ablak árak több tényezőtől függnek, általában a műanyag ablakok az elterjedtek megfizethető áruk és mégis magas minőségük miatt. Ezekből is léteznek változatos színek, így otthonunk modern vagy éppen klasszikus stílusához megfelelően illeszkedő színben rendelhetők. Hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságaik a 2 vagy 3 rétegű üvegtől, illetve az 5 vagy 6 légkamrás profiloktól függnek elsősorban. A Te Ablakod csapata profi tanácsadást követően gyors és szakszerű kivitelezést vállal minőségi német gyártmányú ablakokra.

Az ablakcsere egy hamar megtérülő és gyors módja az otthonunk felújításának, hiszen a fűtés számlán azonnal érezni fogjuk a különbséget, valamint értékbecslésnél, értékesítésnél máris hozzáadott érték a korszerű nyílászáró.