Dobogókő kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb helyszín hazánkban, ahol olyan pozitív energiák vannak, amelyek sokak szerint gyógyító erővel bírnak annyi bizonyos, hogy aki ide ellátogat, érezheti azt a megmagyarázhatatlan emelkedett hangulatot, ami feltölti a testet és lelket egyaránt. 

Ha már ilyen különleges helyszínre látogatunk, miért ne próbálnánk ki egy rendhagyó szállást is? Hiszen ide nem csak egy napra érdemes ellátogatni, hanem érdemes minél több időt eltölteni szellemi, lelki fizikai megújulásunkért.

Akik kicsit kalandvágyóbbak, és kipróbálnának valami újat, érdemes jurtában szállást foglalni, amihez saját vizesblokk és hűtő is tartozik, így tehát nem kell minden komfortról lemondani. A jurta Dobogókőn található, a település központjában, az apartmanok mellett. Az udvaron dézsafürdőben lazíthatunk, a gyerekeknek pedig elhelyeztek egy csúszdát is. A Kincs Apartman ás Jurtaszállásról további részletek a szálláshely weboldalán olvashatók, illetve a tulajdonosok is szívesen adnak választ minden kérdésünkre.