A Jobtain, mint az egyik vezető munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó hazai vállalat, koránt sem csupán Budapesten kínál remek álláslehetőségeket. Nemrég készített összegzésük alapján kiderült, hogy számos vidéki nagyvárosban is ugyan olyan vonzó ajánlatokkal keresnek munkaerőt, mint a főváros és környékén. A Jobtain kínálatában az ország egész területéről válogathatnak az érdeklődők. A közvetítő cég igény esetén még a szállásoltatás kérdésében is segítséget nyújt.

Példának okáért rögtön ott van Győr, ahol több multinacionális nagyvállalat is központtal rendelkezik. A Győrött és környékén tevékenykedő cégek nagy számban keresnek szüntelenül képesítés nélküli, szakiparos és felsőfokú végzettséggel rendelkezőket egyaránt.

Hasonló adottságokkal rendelkezik az Észak-alföldi régió is. Állandó a felvétel CNC gépkezelő, raktári adminisztrátor és diszpécser pozíciókba. Ezek a hosszú távú, megbízható állások Jászberény környékén és Jászárokszálláson vannak, a bejárást pedig több vállalat is céges buszjáratokkal támogatja.