Cégének gyorsan, esetleg nagyobb létszámú munkaerőre lenne szüksége? A toborzás és a munkaügyi teendők elvégzése hosszadalmas és drága, ezért jobb ezt a tevékenyéget professzionális kezekre bízni. A HR megoldásokban jártas Jobtain Kft. minden partnere számára hatékony és magas színvonalú szolgáltatásokat kínál. 

A munkaerő toborzás szakértője az elmúlt majd’ két évtizedben több mint 80 magyar és multinacionális nagyvállalat számára találta meg az ideális munkaerőt. A Jobtain a megrendelői igényekhez maximálisan igazodik. A munkavállalók felkutatásán kívül vállalja a felmerülő munka- és bérügyi feladatok teljes körű lebonyolítását, illetve a szállásoltatás és utaztatás megszervezését is. A mindenkori törvényes működés és a korrekt tájékoztatás pedig náluk magától értetődő alapérték.

Belföldi vagy külföldi dolgozókra lenne szüksége? A Jobtain cégeknek szóló weboldalán erről is egyszerűen tájékozódhat. A kapcsolatfelvétel egy rövid űrlap kitöltésével kezdődik, amely után a lehető leghamarabb sor kerül egy személyes találkozóra, hogy kezdetét vehesse a sikerekben gazdag együttműködés.