A korábbi szupermodell, Kate Moss nemrég a Vogue magazinnak árulta el, hogy mivel tartja formában magát. „Meditálok, jógázom és csak egyszerűen egészségesebben élek.” mondta enyhe mosollyal az arcán. 48 éves kora ellenére a brit szupermodell és divatikon mostani életstílusa messze van attól, ahogyan sikerei csúcsán élt. Napjainkban inkább a személyes jól(l)étre fókuszál, energiáit pedig a saját wellness márkájának építésébe fekteti, amit Cosmoss-nak nevezett el.

A szépészeti rutinja minden nap egy csésze Cosmoss Dawn teával kezdődik, ami a titkos elixírje a belülről fakadó szépséghez. Mellé meggyújt egy rózsakvarc gyertyát, mely békét és nyugalmat áraszt, így jó kezdete a napnak. Ezt követi a bőrtisztító gél, majd egy rózsavizes arctonik, utána pedig a Cosmoss arckrém. Ez gyógyító tulajdonságú, mivel összetevői között megtalálható a zabtej és a CBD olaj. Még ekcémás és allergiás bőrre is használható, és illata nagyon enyhe.

Hogy elősegítse a nyirokkeringést, Kate Moss egy gua sha arcmasszírozó követ használ az arcára, végül pedig napvédőt tesz fel.